donderdag 15 september 2011

Een knuffel voor een dapper mannetje..


Soms hoor, zie of lees je iets, waardoor je even weer met beide benen op de grond komt te staan. Je beseft weer even des te meer hoe gelukkig je mag zijn, als je kinderen en je man, ouders en zusje gezond zijn.
Op Sancho zit ook een hele lieve vrouw, oma Jenny. Oma Jenny maakt echt de prachtigste kleding voor haar klein kindjes. Ze helpt altijd iedereen met raad en daad. Deze oma Jenny leeft momenteel in een vreselijke tijd. Haar prachtige, mooie, lieve kleinzoon Joris, is ziek. Alles is onzeker voor haar, haar zoon en schoondochter en natuurlijk haar kleine Joris
Mijn hart huilt, waarom zo'n klein mannetje... vreselijk lijkt mij dat, als je kind kanker heeft.
Ik heb daarom voor Joris dit knuffel paard gemaakt. Beter maken kan ik hem helaas niet, maar hopelijk geeft het hem een lach op zijn prachtige koppie!!




Voor de mama van Joris heb ik een bescherm engeltje gemaakt...
Morgen gaat het allemaal op de post.
Lieve Jenny en familie.. heel veel sterkte van mij! Ik denk aan jullie

maandag 12 september 2011

Eindelijk iets voor mijzelf gemaakt


Na al die jaren naaien voor de kinderen, nu eindelijk weer iets voor mijzelf gemaakt. Het was echt al wel 12 jaar geleden. Na al die jaren en 3 zwangerschappen, is mijn figuur wel iets veranderd ;-)
Dus eerst maar eens 2 proef werkstukken gemaakt om te kijken welke maat ik moest maken. Het eerste was de bekende knoopjurk uit Knipmode februari 2011.
Ik heb hem zonder mouwen gemaakt, had te weinig stof voor dit proefmodel. Hij zit heerlijk, maar de volgende keer maak ik dus een maat kleiner, deze moest teveel worden aangepast ;-)

Beetje wazig, de kinderen hebben hem gemaakt ;-)

En nog een lange trui uit een hele oude Burda. Ook hier niet genoeg stof voor een grotere en dubeele col, dus daarom maar een kleinere en enkele col gemaakt, goed genoeg voor mijn werk ;-)
Ging tenslotte om de maat te bepalen he ;-)

vrijdag 2 september 2011

Tilda pop & nieuw Tilda boek


Ik ben eindelijk weer eens met Tilda bezig. Dit is de eerste pop, er liggen er nu nog 2 half af gemaakt. De schoenen moeten nog van deze.

En vandaag kreeg ik mijn pakket van Your Zoap binnen. Jaaaa... een nieuw boek van Tilda. Het is een dun boekje, maar ik heb het gekocht vh kersthuis.
Ook nog mooi papier meteen besteld en mooie kartonnen plaatjes.


Een paar mooie plaatjes ervan...

Super lief konijntje..

De 2 kleine engeltjes...

Het kersthuis... Super leuk met een kaars erin..

En de geweldige moderne kerstman met zak.... Die komt er zeker..

Nu nog op zoek naar karton vh huis en de leuke standaard waar de engeltjes aan hangen ;-) dus wie weet waar die te koop is? ;-)

Doen jullie al mee aan mijn Give-away? ;-)