dinsdag 16 maart 2010

Xenia en Redondo

Eindelijk bezig met het zomer spul.
Een Xenia en een Redondo.
De xenia heeft wel een foutje zag ik net, de streepjes vh bandje lopen niet gelijk, de ene kant zit het streepje naar beneden en de ander naar boven. Ik weet nog niet of ik het ga veranderen, misschien ga ik mij er wel aan storen ;-) Hij moet nog gezoomd worden, maar model moet eerst even passen.

De redondo blijft een super patroon, nu met stroken ertussen. Achteraf mochten de stroken wel smaller maar goed. Ik heb 6 banen ipv. 5 genomen anders werd het te smal. De rok hangt nu niet echt mooi op de hanger, deze is eigenlijk te smal.
3 opmerkingen:

Liesbeth. zei

Dat ziet er weer erg mooi uit! Dat biasbandje en de richting van de streepjes waren mij niet opgevallen. Redondo blijf ik ook een leuk patroon vinden. Het soni giletje vind ik een topper!

Mariette zei

Allebei leuk! Ik moest even heel goed kijken wat er mis was met de streepjes van het bandje, als je niets had gezegd had ik het niet gezien ;-)
Ik heb trouwens ook net de schaar in de taartjesstof gezet, het lapje lag al twee jaar in huis en nu moest ik er toch echt iets van maken. Te leuke stof om in de kast te laten liggen.

Groetjes, Mariëtte

Judith zei

Mooi allebei! En dat bandje liet ik lekker zitten. Dat valt echt niet op.

Groetjes Judith