maandag 14 juni 2010

Aaanvalluhhh ....

Demi was zeer teleurgesteld dat haar 2 broertjes een voetbal tenue hadden en zij niets !!! Dat kan natuurlijk niet he. Dus de stoffenkast ingedoken, heerlijk als je nooit mis grijpt ;-) Ik had nog een oranje stippel poplin en een delfsblauw stofje. Hier het bekende bizzkids rokje van gemaakt. Deze is vergroot naar 146/152, want hij gaat maar tot 128.
Daarna moest er nog iets op, maar ik had alleen nog een donker oranje stippen tricot, volgens Demi kon dat best samen, ik vond het iets minder. Dus... uit een restje ook nog een Römö gemaakt. Een super snel klaar rokje. Het hemdje is het 1 uurs hemdje uit de Bizzkids zomer 2008. Dit is een super patroon. Ik heb het al jaren ongebruikt in huis en snap nu niet waarom ik hem nooit eerder heb gemaakt. Deze komt er dus nog vaker. (hij is wel vergroot, deze stond er ook maar tot 128 in)


5 opmerkingen:

Margreeth zei

Superleuke set!! inderdaad TOP dat hemdje ook!!

Judith zei

Wat goed! Het ziet er echt geweldig uit!
Hier geen oranje stoffen in de kast. Maar ook Merel moest in het oranje. Gelukkig een Boa van Kruidvat en helemaal achterin de kast nog een oranje shirt. (zo kwam het toch nog goed pffff)

Groetjes Judith

PeTrA zei

Wat superleuk zeg deze setjes! Heel gaaf het oranje met de koeiestof :D

groetjes.. Petra

tamara-meisjes-mama zei

Hij is echt VET-gaaf!!!!!!
leuk hoor!!!

Suzanne zei

Wat geweldig!