zaterdag 6 november 2010

Naam labels, gewonnen giveaway en betrapt !!

Vorige week heb ik de Giveaway bij Muntstraatje gewonnen!! een hele mooie sleutelhanger, hij is nog mooier dan op de foto lijkt ;-)

Ik heb labels besteld bij Cotton trends. Ik zocht al heel lang labels die je tussen de naad kan naaien. De labels zijn niet geweven maar gedrukt. Het is heel soepel materiaal. Voelt een beetje als regen tassen stof. dun en glad.Gisteren was ik ineens Sven kwijt. Het was zo verdacht stil dat ik maar eens ben gaan kijken wat hij uitspookte... Hij was dus bezig mijn spelden in een lapje jogging te prikken ;-) en voelde zich echt betrapt... ;-) jong geleerd..6 opmerkingen:

Inge zei

Geweldig met die spelden! Zo heb ik net een filmpje gemaakt van Hidde die de haren van zijn zus borstelt. Bellen kan hij ook al, stofzuigen, tafel poetsen.

Sabine zei

Wat leuk! Het is Sven blijkbaar met de paplepel ingegeven :-)

enne... proficiat met je gewonnen sleutelhanger!

groetjes,
Sabine

Danielle zei

Altijd leuk iets winnen en dan nog zo'n mooie sleutelhanger! Ik zit daar ook steeds vaker aan te denken aan die labels om tussenui te naaien, geeft net wat extras aan het kledingstuk. En wat een leuke fotos van je zoontje!
groetjes Danielle

THEA zei

Wat een schatje!!

Die labels...is dan wel stof??

Ik heb er ergens besteld, onde de naam stoflabels maar het is papier. Zal wel een tijlang mee gaan, maar je kunt ze niet rechtstreeks op kleding plakken. Alleen aan een labeltje of zo. Dat was op de site niet echt duidelijk.
Gan eens kijken op de site die jij noemt.

Groetjes Thea (Crea by Thea)

d'Boederie zei

Hee.bedankt voor de site tip van de labels!!Ik heb ook even gekeken,en daar is het niet bij gebleven!!!:)
over die telefoonhoesjes...mijn meiden hebben echt zoiets van ma daar ga je je telefoon toch niet in doen..veel te groot!!!dus ik gebruik ze maar voor iets anders.Ook leuk!Succes met borduren.

Lisha zei

haha, ach wat een schatje toch.