maandag 20 december 2010

3x jongens trui

Ik schaam mij dood. Ik had al in geen jaren jongens kleding gemaakt.
Mike vroeg al heel lang wanneer ik voor hem een trui ging maken. EEhh... nou nu dan maar eens..
Helaas ben ik altijd minder enthousiast over het eind resultaat dan bij meiden kleding. Geen idee hoe dat komt. Misschien door de sombere kleuren? of de saaiheid van truien maken?

De eerste trui is een patroon uit een oude ottobre. Deze trui valt heel smal. Eigenlijk kon het wel een maat groter.
De borduurtjes zijn van Kunterbunt-design
Dit is de Yorik van Farbenmix, heerlijk patroon !!
Met de gevraagde Toy story borduurtjes. Die wilde hij heeel graag. Toen het af was echter baalde hij heel erg... deze borduurtjes waren wel heel klein helaas. Hij wilde grote toy story erop, maar ja... die zijn er niet..
Ook voor Sven een Yorik met borduurtjes van Kunterbunt-designGelukkig heeft Sven nog geen eisen ;-)


7 opmerkingen:

Mariette zei

Wat een leuke truien! Echt super. Ik moet ook nodig eens voor de jongens aan de slag, ideeën genoeg maar op de een of andere manier ga ik toch altijd weer eerst voor Sara aan het werk. Yorik is zo'n fijn patroon, he? De borduurtjes zijn ook allemaal heel erg leuk.

Groetjes, Mariëtte

Maaike zei

Leuk!! Knap dat je dat kan! Ik durf me er nog niet aan te wagen :D

Cindy zei

Wat een geweldige truien! Echt helemaal leuk! Voor jongens kan je inderdaad ook echt wel leuke dingen maken, je moet het alleen doen! En jij hebt het echt super leuk gedaan!
Ik ben nu ook bezig met een setje voor mijn zoon (het eerste setje) ben erg benieuwd! Wacht alleen nog even op de donkerblauwe en grijze jogging want die is uitverkocht!
Groetjes Cindy

Judith zei

Leuk zeg! Ik maak eigenlijk ook nooit iets voor Noah. Ik vind de stoffen altijd zo saai dat me de lol vergaat.
Deze truien zijn super! Misschien moet ik het toch maar eens proberen.

Groetjes Judith

frunnik zei

Wat een stoere truien!!
Mooi gemaakt en erg leuk met de borduursets erop.
Hier is het alleen nog maar meisjeskleding voor een zoon van bijna 16 hoef ik het niet meer te proberen..alhoewel Toy Story vind hij nog steeds erg leuk:-)

Groetjes Arjanne

Diana zei

Super leuke truien heb je gemaakt. Heel herkenbaar het (niet)maken van jongens kleding. Mijn zoon van 5 vraagt ook steeds wanneer ik voor hem een mooie trui maak met een tractor o.i.d. erop borduur. Moet ook een keer de stap zetten.
Groetjes Diana

Astrids Atelier zei

De truien zijn allemaal erg leuk geworden hoor!! Maar ik weet wat je bedoelt... jongenskleding is nu eenmaal niet om je mee uit te leven, zoals we dat wel met meisjeskleding kunnen!! Daarom doe ik het ook bijna nooit... schaam.... maar ja, de jongens kunnen wel blij zijn met deze truien!! Groetjes Astrid en gezellige kerstdagen en een fantastisch 2011!!