woensdag 13 juli 2011

Allemaal kadotjes


Voor Demi heb ik een hoes gemaakt voor haar Ipad (nepperd ;-)) Het patroon heb ik zelf getekend. Aan de voorkant zit een zakje voor de oplader. Makkelijk mee te nemen naar oma en tante ;-)

Ik heb ook nog een kussenhoes met tekst gemaakt. Het ontwerp heb ik uitgesneden en met textielverf op een gekochte hoes gemaakt. Het is gemaakt naar het voorbeeld uit het boek van Eline Pellinkhof.En nog 3 kadotjes voor de juffen. Als bedankje vh leuke lesjaar ;-) Het patroon is een E-book van FarbenmixEn op verzoek een "etui" voor Demi. Ik weet niet wat het is met die meiden, maar pennen, stiften enz. hebben ze nooit genoeg. Demi wilde iets waar ze alles in kon doen en wat overzichtelijk is. Een gewone etui volstaat niet!! want... daar kan ze niet meteen zien waar welke pen, stift, potlood, gelpen enz is.. ;-) Eerst had ik een potloodrol in gedachten, maar nee.. afgekeurd.. want die is onhandig, is te lang vd tafel op school. Daarna dit ontworpen. Ben er zelf nog niet helemaal tevreden over, maar ach.. het werkt en er kan veel in ;-)
14 opmerkingen:

Haakmuts zei

wat een mooie spulletjes heb je gemaakt, echt mooi hoor.

Liesbeth. zei

Leuk allemaal! En met die I pad hoes kun je je eigen E-book maken!
Lekker vrolijk allemaal en dat kussen vind ik ook super, hoe heb je dat gedaan? Met transferpapier of anders? Ik ben beneiuwd.

Cindy zei

Wat heb je weer leuke dingen gemaakt! Het kussen is ook prachtig! LEuk gedaan!
Groetjes Cindy

Blomkes zei

Super leuk gemaakt!

Judith zei

Wat een leuk idee die hoes! Merel heeft ook zo'n "ipad". Das een goed idee voor de vakantie.
De andere spulletjes zijn ook super.

Liefs Judith

Marlie zei

wauw, echt super leuk al die kadootjes, mooi hoor!

groetjes Marlie

Kiki zei

Wat een leuke dingetjes allemaal! die i pad hoes erg leuk. maar tja moet je wel een i pad hebben! maar erg leuk bedacht hoor super!
Groetjess

Vlijtige Lies zei

Wat heb je weer veel moois gemaakt!Echt geweldig leuk allemaal,en je gebruikt van die mooie stofjes,zoals gebruikelijk!

eline zei

Wat goed dat je allebei de sjablonen helemaal hebt uitgesneden! idd wel een klus, maar je kan ze zovaak gebruiken als je maar wilt! :)
X E

Sabine zei

Wat een leuke hebbedingetjes allemaal en in zo'n leuke stofjes! Heel mooi!

Elly-My Everyday Things zei

Wauw, wat ben jij waanzinnig goed bezig geweest! En zo lekker vrolijk allemaal, echt hele leuke stofjes heb je gebruikt. En dat uitsnijden van dat sjabloon...pfftt... lijkt me zo'n klus!
Groetjes Elly

mon cherry zei

Hmmm... ik had hier laatst ook al een berichtje achtergelaten maar ik geloof dat er iets mis gegaan is...hihi. Dus nog een keer: hartstikke leuk allemaal maar die boekjes zijn mijn favoriet. Ik vind die grijs gebloemde stof zo leuk! Je bent er maar druk mee.

ilse zei

Super leuk die hoes voor de tablet! Ik heb vandaag van mijn buurvrouw ook een telefoon hoesje gekregen die ze bij jou heeft gekocht!

Heb je ook tablet hoesjes?

Groeten ilse

shirrel zei

Hoi,
wat een mooie creaties!
ik ben helemaal weg van die tablet hoes. zou je het patroon/werkwijzen willen delen? ik zou er ontzettend blij mee zijn.
alvast bedankt!
groetjes shirrel