donderdag 8 december 2011

Sinterklaas knutsels


Mijn lieve moeder had een geweldig lekkere taart gemaakt voor het heerlijke avondje. Een zwarte pieten taart met pepernoten vulling. Hij was heerlijk!

Ik had voor mijn moeder en zusje een kadotje gemaakt, naar het idee van Margreeth. Het is een pot (van de Xenos) gevuld met ingrediënten voor heerlijke koeken. Het recept en uitleg vind je hier op de site van Margreeth..Dit was de surprise voor een meisje uit Demi haar klas, een doos als chocolade letter.. de A van Aline.


En dit was de surprise van Mike, een stabilo potlood die de jongen graag wilde hebben maar te duur was ;-)Ik heb ook nog paprika jam gemaakt. Ik las het op de weblog van Chantal... het leek mij wel apart en dacht... ik probeer het gewoon. Ik heb er zelf nog wat sambal en knoflook ingedaan. Het is lekker op brood met kaas of op een kruiden toastje.

En toen was Mike ook nog jarig 4 december, dus mijn lieve moeder bakte nog een taart ;-) van zijn favoriete voetbal club ;-)
Ook deze was heerlijk!!!


De kado's (voor 12 personen ;-) )


Jaaaaa..... Mike is heel blij met zijn kado ;-)

4 opmerkingen:

Judith zei

Wow, jouw mams maakt mooie taarten!
Druk geweest met alles zie ik wel.

Groetjes Judith

Sabine zei

Wat een mooie taarten en jij bent ook al zoveel bezig geweest. Is die paprikajam lekker? Zelf vond ik het nogal een vreemd idee....

De foto van je zoon is écht super. De vreugde straalt van zijn gezicht af met zijn geschenk. Leuk toch hé!

En, 't is wel wat laat, maar toch nog gefeliciteerd met de jarige.

groetjes,
Sabine

Pierelantijntjes zei

Hoi Mirella,
bedankt voor je reactie!
Wat zien die taarten er goed uit zeg. Mmmm pepernotenvulling....heerlijk!
Leuke surprises ook.
Fijne dag verder
liefs Ester

Nele zei

stuk voor stuk weer heel mooi, die taarten...wens mams maar proficiat (-; Paprikajam heb ik nog nooit gehoord maar er zullen hier wel liefhebbers zijn.
Je zoon ziet er wel heel tevreden uit, hier gaan die skateboardjes overal mee naartoe, regelmatig vind ik een sleuteltje in een broekzak, hebben ze echt veel plezier van