donderdag 28 april 2011

Heel veel zomer dingen gemaakt..

Nog snel even wat makkelijke projecten vd vakantie gemaakt. Allereerst het bekende bizzkids rokje model 3335, dit blijft een favoriet patroon hier ;-)

Verder nog voor mijn nichtjes 2de verjaardag een ABC118 gemaakt, de 2de ligt hier half klaar. Mijn zusje wilde hem niet te lang hebben, dus deze heb ik niet verlengd.

En dan nog 5 strandjurkjes. Ik heb hier het patroon van Farbenmix voor gebruikt, de Lore top (deze heb ik een heel stuk verlengd als jurk) Het zit zo in elkaar en super makkelijk aan en uit te trekken op vakantie, ook leuk met een vestje en legging ;-)Voor Sven snel nog even een bandana gemaakt. Ik heb het patroon van Farbenmix hier voor gebruikt. Ik heb alleen de band/strikbanden dubbel gedaan, vond ik zelf mooier en netter staan ;-)
18 opmerkingen:

Mariette zei

Wow, wat veel, helemaal super!
Rokje gaaf, de 118 staat erg leuk, de strandjurkjes lijken me ideaal en de bandana is zo stoer !

Judith zei

Mooi zeg! De Lore top verlengen vind ik een goed idee. Dat ga ik ook proberen. Die jurkjes zijn zo handig.

Groetjes Judith

Liesbeth. zei

Zo jij bent lekker bezig geweest! Idd handige jurkjes,goed idee!

Made by mama zei

Wat heb je veel gemaakt, en wat een leuke fleurige dingen.

Jeannette zei

Wow hé jij bent goed bezig!! Handig die Lore verlengen, ze zien er leuk uit hoor! De Bandana is ook stoer geworden, wat wordt hij al groot! En de ABC is schattig! Patroon is hier ook al uitgewerkt, eerst mijn huidige project afmaken en dan een paar van die maken ;-)

Groetjes Jeannette

d'Boederie zei

Wat veel!!!En leuk allemaal.De ABC is echt een dotje.En het modelletje van het bizzkids rokje ljkt me eigenlijk ook wel wat.Ga eens zoeken of ik het patroontje kan vinden.Nou laat het zonnetje maar weer komen met al die mooie zomer/strandjurkjes.

PeTrA zei

Jeem wat een berg kleding heb je gemaakt! En alles even mooi!

Klavertje Kleding zei

Oh, super zeg, wat een leuke dingen heb je gemaakt!! Die Lore top ga ik onthouden, goed idee!

Grt. Nel

frunnik zei

Geweldig zeg wat heb je veel gemaakt!
Het staat allemaal even mooi.

Groetjes Arjanne

Zussies zei

Jij had de turbo aan!!Mooie kleding heb je gemaakt en wat staat die Bandana stoer bij je zoontje!!

Marijke zei

wow, jij hebt wel héél veel gemaakt! Zoveel zie ik me nog niet direct vanonder m'n machientje toveren..

Sabine zei

Wat heb jij ineens veel gedaan!!! Onvoorstelbaar! En zo prachtig afgewerkt allemaal! Ik vind de jurkjes trouwens super! (ik begrijp alleen niet helemaal goed hoe je die bandjes zo mooi kan maken. Zijn die manueel gemaakt of met zo'n biaismachientje?). En die bandana, super gewoon!
En wat wordt jouw dochter een grote meid!

groetjes,
Sabine

Astrid zei

Mooie dingen heb je gemaakt!! Het uitgewerkte patroon voor de verlengde Lore top ligt hier ook al klaar. Maar ik moet van mijzelf eerst afmaken waar ik mee bezig ben (Elodie en Xenodie). Maar die van jou zijn erg leuk geworden.

Groetjes, Astrid

Astrids Atelier zei

Zo he!! Jij bent lekker bezig geweest..... hier is het weer druk met vanalles, bestellingen, naaien en ook nog vakantie, dus het paard moet nog even wachten! Stofjes liggen wel klaar, maar het naaien komt later....

Sandra zei

Wat heb je weer een prachtige dingen gemaakt zeg, en zo véél! Allemaal even mooi! Leuk die zomerjurkjes van al die verschillende stofjes.

Groetjes, Sandra

Hannie Mars zei

wat een super de puper jurkjes zeg!!! Leuk hoor! fijn inderdaad om zo aan en uit te schieten en die bandana is ook TOP! Leuk met zijn naam voorop!

En jij staat ook leuk op de foto! Goed man!

Groetjes Hannie

Conny's Cottage zei

wat make je super mooi Meidenjurke erg leuk.
Mag ik vragen waar je de patron vandan hebt.

groetjes Conny

Nancy zei

Wat een leuke dingen heb je gemaakt!!! Dank je voor je berichtje! De roosjes op mijn bord zijn kralen van de xenos ;-) Groetjes, Nancy