zaterdag 1 oktober 2011

Uitslag giveaway en getagd

Eindelijk de uitslag voor mijn Giveaway. Wat een hoop leuke reacties heb ik gehad. Super!! Maar nu... het was lastig kiezen, want ja hoe ga ik dat doen?
Ik heb een lijst gemaakt met alle namen en toen via de pc met random een nummer getrokken. Ik kreeg het niet op mijn weblog, dus had ik netjes foto's gemaakt, maar ja die waren zoooo onscherp bleek, dat het niets werd.
Nu hoop ik dat jullie mij op mijn woord geloven: ik heb het echt eerlijk gedaan ;-)
Er zijn zelfs 2 winnaars

De eerste is:
Vlijtige Lies (Boederie)zij wilde graag de licht blauwe PIP mobiel hoesje winnen, dus die gaat daarheen

De tweede is Renate van weblog Fienke
Zij wilde graag een PIP style DS hoesje, dus die komt daarheen ;-)
Willen jullie mij jullie adres even sturen?


En dan:
Ik werd getagd door Judith
De bedoeling is dat ik 10 dingen over mijzelf vertel die velen niet weten ;-) dat is ook net het probleem.. veel dingen weten jullie al, en wat jullie niet weten is misschien wel om een reden ;-) ik zal eens een poging doen

1... Ik ben getrouwd met Wilfred, wij zijn nu 14 jaar samen waarvan 6 jaar getrouwd. Samen hebben wij 3 kinderen.

2... Ik spaar alle boeken van Tilda, heerlijk door bladeren en neuzen wat ik nog (ooit) wil maken. De meesten weten dit al wel van mij ;-)

3... Ik ben heel erg bang voor.. kikkers ;-) en als ik zeg heel erg bang, dan bedoel ik ook heel erg bang.(lees: panisch) Geen idee waarom of waardoor, maar het is echt heel erg. Ik zit heel graag buiten, maar zo gauw ik een kikkers zie of hoor, ren ik weg en kom daar dan voorlopig ook niet meer. Momenteel zit ik dus meer binnen dan buiten ;-)

4... Ik kan niet haken (ook niets nieuws voor bekenden) Ik heb al zoveel oefeningen gedaan, video's bekeken, site's gelezen enz.. maar ik kan het niet. En ik wil zo graag.. ;-) ooit zal ik het kunnen.

5... Mijn lekkerste eten is toch wel Mexicaans. Als wij eens uit eten gaan, dan altijd naar het bekendste Mexicaans restaurant in Deventer ;-)

6... Ik werk al 16 jaar in een verzorgingshuis in Deventer. Als bejaarden verzorgster. Toen ik de opleiding ging doen, wilde ik kraamverzorgster worden. Dat ben ik officieel ook, maar toen ik stages liep daar, dacht ik.. eehhh.. nee niets voor mij (vaak alleen maar huishouden enz. doen.. bllehh..) ik moest toen nog een stage kiezen en dacht: ik ga echt niet bij die oude mensen werken, bah.. maar... het bleek leuker dan ik dacht en ja ik werk er nu dus al 16 jaar. Ik werk voornamelijk in de avond uren ;-)

7... Ik heb nooit naailes gehad. Ik ben begonnen toen ik een jaar of 16 was. Ik was heel erg overspannen en zocht afleiding. Mijn moeder kan goed naaien en heeft mij altijd geholpen. Zij werkte toen in een bekend warenhuis, en als ik vast liep met naaien, ging ik naar die winkel en legde zij mij uit wat ik moest doen (tijdens haar pauze ofzo)na de uitleg ging ik weer met mijn tasje onder de arm naar huis.

8...Ik heb dus toen ik 16 was een enorme nare traumatische ervaring opgelopen (in een relatie), na vele therapieën later, ben ik er aardig overheen. Helaas heb ik in die tijd heel veel vriendinnen verloren. Wij waren pubers en ja.. op een gegeven moment hadden mijn "vriendinnen"andere dingen aan hun hoofd (lees: stappen en jongens) en dus geen tijd voor mijn problemen. Dat is nog steeds het moeilijke eraan. Nog steeds laat ik mensen niet te dichtbij komen. (bang voor weer een teleurstelling en verdriet)
Ik mis gewoon een vriendin soms

9... Naast mijn gezin en ouders, is mijn liefste en dierbaarste.. mijn zusje. Zij heeft mij altijd gesteund in alles, staat altijd voor mij en mijn gezin klaar. Zij is tevens mijn beste vriendin, wij delen lief en leed!

10...Ik heb nog 1 droom en dat is ooit zelf een echte winkel te hebben. Liefst een combinatie van een stoffen winkel, met allerlei andere hobby dingen/ materialen... maar ach dat zal altijd wel een droom blijven ;-)

Nu is het de bedoeling dat ik andere namen doorgeef die ik tag, maar volgens mij is iedereen al wel geweest en sommige willen niet.. dus dan sla ik dat maar over ;-)

2 opmerkingen:

Fienke zei

Wauw! Gewonnen! Onwijs leuk. Ik heb je al een mailtje gestuurd met mijn adres. Wel grappig hoor die 10 dingen over jezelf. Herken veel van mijzelf erin. Veel overeenkomsten. Fijne dag en groetjes Renate

Fienke zei

Het hoesje is binnen en Nienke is er super blij mee. En wat is die netjes gemaakt! Hij is al aan meerdere mensen (de hele schoonfamilie) geshowd! Dus namens Nienke heel erg bedankt. Groetjes Renate